Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (3.10 secunde)
Cariera de textier i-a fost incununata in anii 2004 si 2017 cu Premiul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania obținut alaturi de maestrul Jolt Kerestely, pentru piesele Rugaciune de Craciun, respectiv Dedicație pe un disc, premii si trofeee in majoritatea festivalurilor din țara, inclusiv Mamaia Copiilor - unde a fost invitat in juriul de specialitate trei ani la rand.
Florin Georgescu, colectionar de antichitati, participa pana pe 23 decembrie inclusiv la Targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv.
Valentin Nichifor de la Valnic Bijoux participa la Targul de Craciun de la MTR cu bijuterii deosebite. ... La standul sau, mai gasiti bratari late create tot din cupru - la 150 RON, dar si aranjamente inedite de Craciun - la 100 RON.
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. De asemenea, le gasiti si la targul de Craciun din Piata Constitutiei, la casuta cu nr.
organizeaza in perioada 19-23 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. ... Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun:
2012, Craciun in penitenciar. ... Asteptam, cu nerabdarea din copilarie, pomul de Craciun si reintalnirea de familie. ... Pomul de Craciun a ramas insa nestrans pana cand am venit acasa, in martie", a scris fostul premier.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Universitate. ... miere cu fructe de padure, siropuri de papadie, de brad, de soc - la 15 RON sticla, dar si miere de coriandru si salcam (cele mai cautate la acest targ de Craciun).
Dupa Craciun, daca se doreste scoaterea afara trebuie acomodat cu temperatura exterioara. ... xxx La MagazinuldeBrazi gasiti Brad Normandian crescut in ghiveci Cauti brazi de Craciun naturali si frumosi? Intra acum pe MagazinuldeBrazi.ro si alege bradul potrivit pentru un Craciun special!
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
Iubiti frati si surori, Craciun fericit!
AFI Palace Cotroceni, deschis in cele 3 zile de Craciun si pe 1 si 2 ianuarie 2016 PROGRAM AFI PALACE COTROCENI DE SARBATORI.
O fetita de numai doi ani din SUA a murit in a treia zi de Craciun, dupa ce a inghitit o baterie de ceas, scrie Metro.
Meniul de Craciun, desi delicios, este o bomba calorica, iar daca ne dorim si alt desert in afara mult asteptatului cozonac, avem neaparat nevoie de o varianta lejera si rapida care sa-i suprinda pe cei mai dragi invitati.
Cei care isi doreau un Craciun alb, primesc o veste proasta. Potrivit directorului ANM, sunt sanse slabe sa avem zapada de Craciun. ... Cam asta este tendinta si este putin probabil sa fie zapada de Craciun, a spus Elena Mateescu, director executiv la Administratia Nationala de Meteorologie.
Vreme ANORMALA pana de CRACIUN! ... Cei de la ANM atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada, iar sansele sa avem zapada de Craciun sunt minime.
Bradul de Craciun este simbolul copacului zeului-extraterestru Nimrod din vechime ATENTIE! ... bradul de Craciun este de fapt copacul lui Nimrod.
Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican.
Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun.
Cadourile de Craciun vor veni abia la Paste, avertizeaza transportatorii. Acestia spun ca daca produsele pe care romanii le vor comanda au in componenta lor piese din China, atunci acestea risca sa ajunga de Paste 2022, nu la Craciun anul acesta.
google-analytics.com